Lokatie:
Gelegenheid:
Datum:
Tijdstip:
Velserbroek
verassing
06-11-2015
va 19:00 uur

Villa Westend met het meest aantrekkelijke stadsstrand van de Randstad, is een unieke horecalocatie gelegen aan de Westbroekplas in het recreatiegebied Spaarnwoude. Slechts 10 minuten vanaf Amsterdam Westpoort & Haarlem station. Goed bereikbaar, ver van de hectiek van alledag. Met een gastvrij team van medewerkers die ervoor zorgt dat u zich snel thuis voelt.

Bij Villa Westend ontvangen ze u graag voor de lunch en/of diner in hun sfeervolle restaurant of voor een drankje in de trendy bar. Voor vergaderingen , bruiloften, feesten en partijen beschikken zij over twee ruime zalen. Parkeren doet u op de ruime prive parkeerplaats, gratis! 

Uiteraard is iedereen van harte welkom bij Villa Westend. Daarom is het restaurant  volledig toegankelijk voor mindervaliden, zijn er geen drempels en hebben zij invaliden parkeerplaatsen voor de deur. Ook beschikken ze over invalidentoiletten.

MiXXt gaat aan deze mooie ambiance haar steentje bijdragen, dat gaat plaatsvinden op 6 November rond de klok van 19:00, op welke manier??......dat is nog een verassing! Reserveer een tafel in het restaurant en u zult aangenaam verrast worden, adres: Villa westend,  Westlaan 411991, AL  Velserbroek,                 023 5381878

Een smakelijke Groet van MiXXt.