MiXXT is een zanggroep die sinds 2007 vol enthousiasme met elkaar zingt en u hiervan graag mee laat genieten. De verscheidenheid van de meiden vindt u terug in ons zeer gevarieerd repertoire. Al onze kwaliteiten bundelend, maakt dat we in staat zijn, om onze nummers op  “gemiXXte” en verrassende manier te presenteren.

 

Ons publiek waardeert ons vooral,  omdat we met veel plezier, afwisseling en meerstemmigheid zingen en er elke keer weer in slagen om een feestje van ons optreden te maken. Als er op locatie wordt gezongen met een meer intiem karakter dan “raken” we het publiek. Ons repertoire van een optreden stellen we met zorg samen, aangepast aan de gelegenheid en het publiek. Dat maakt dat we veelzijdig inzetbaar zijn; festivals, feesten, speciale gelegenheden, kerst, etc.

Misschien dat u aan een andere muzikale invulling denkt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn in het bezit van een professionele, kwalitatief hoogwaardige muziekinstallatie en kunnen deze op verzoek inzetten. Ook voor ‘a Capella’ nummers kunt u ons benaderen.

Wij staan garant voor de kwaliteit van MiXXt met minimaal 6 en maximaal 8 zangeressen.